Laatste Nieuws

Nieuwe bakrand Gouden Adelaar  Printervriendelijke pagina  Stuur dit verhaal naar een kennis

Heinen en Hopman sponsort nieuwe bakrand Gouden Adelaar

Rijvereniging de Gouden Adelaar mocht afgelopen wedstrijdseizoen starten met een compleet nieuwe bakrand! Een aantal leden waren hiervoor al druk in de weer geweest met acties om het geld voor de 20x60m. en 20x40m. Rijbakken bij elkaar te sparen. Maar gezien de staat van de oude platen moest er toch wat sneller ingegrepen worden en presenteerde Heinen en Hopman zich als de reddende engel door de enorme afmetingen waar veel materiaal voor nodig was te sponsoren.
De uitvoering lag in de bekwame handen van Koelewijn bouw en dit was vast meteen de vreemdste bouwklus die ze in tijden hadden want de fanatieke leden van de rijvereniging mochten gelukkig gebruik blijven maken, zij het beperkt,van de accommodatie en dat leverde soms spannende taferelen op als er geboord en gezaagd werd, zonder er zich bewust van te zijn heeft Koelewijn bouw meteen een cursus schriktraining aan een aantal van de paarden gegeven.
Inmiddels mogen ze al weer ruim een half jaar met enorm veel plezier gebruik maken van de nieuwe bakrand die door de afgeronde bovenkant meteen veiliger is gemaakt!
Heinen en Hopman hartelijk bedankt voor het warme hart dat jullie de paardensport toedragen.


Uit de Bunschoter van 18 november 2015  Printervriendelijke pagina  Stuur dit verhaal naar een kennis

Bij ruitersportvereniging De Gouden Adelaar zijn zaterdag de clubkampioenschappen afgerond.


Regio Bixiewedstrijd 2014-11-25  Printervriendelijke pagina  Stuur dit verhaal naar een kennis

Feestelijke Regio Bixiewedstrijd bij De Gouden Adelaar

De Bixie Jeugdrubrieken springen en dressuur zijn speciaal voor kinderen tussen de zes en dertien jaar die graag wedstrijden willen rijden. Kinderen die al meedoen in de reguliere klasse B-dressuur en B-springen mogen daar ook aan deelnemen. Afgelopen zaterdag 25 november werd in de manege 't Adelaarsnest deze Bixiewedstrijd verreden. Ruim 50 combinaties hadden zich voor deze Regio Bixiewedstrijd ingeschreven Dit was voor de verenging De Gouden Adelaar een nieuw record.


RABOBANK opnieuw sponsor tot 2017  Printervriendelijke pagina  Stuur dit verhaal naar een kennis

RABOBANK opnieuw voor drie jaar Sponsor van De Gouden Adelaar

De afgelopen jaren was de Rabobank de sponsor van de Gouden Adelaar. De Rabobank heeft in overleg met het bestuur besloten om niet alleen de basisovereenkomst met de LR De Gouden Adelaar voor nog eens drie jaar te continueren, maar tevens daarin ook op te nemen het viertalteam de "RaboAdelaartjes". De formele ondertekening van deze overeenkomst vond woensdag j.l. plaats in de kantine van de Manege ‘t Adelaarsnest.

Gedurende de afgelopen maand is er overleg geweest tussen de Rabodirectie en het bestuur van De Gouden Adelaar om wederom voor drie jaar tot een sponsorovereenkomst te komen. Klaas Bos (Rabobankdirecteur) sprak zijn bewondering uit voor de uitgebreide accommodatie en de professionele bodem in de rijhallen. Ieder jaar wordt door de instructie opnieuw een viertalteam samengesteld met 1 reserve amazone. Deze keer met Friese paarden dus de "RaboAdelaars". Zij hebben hun sporen deze zomer al verdiend. In juli zijn zij Regiokampioen geworden en vervolgens mochten zij zich landelijk meten op de Nederlandse kampioenschappen, de Hippiade geheten. Daar behaalden zij een eervolle zevende plaats.

De Rabobank helpt ook landelijk talentvolle jonge ruiters en amazones mee om hun ambities te realiseren. Zo heeft de Nederlandse paardensport veel te danken aan de financiële ondersteuning van de Rabobank. Met deze overeenkomst van de Rabobank wordt de rol van de Rabobank in de hippische sport lokaal nog eens extra zichtbaar.


Op de foto zittend van links naar rechts, Aart ter Beek en Klaas Bos, staande het huidige 4-tal RaboAdelaars: Jacqueline de Graaf, Marret Huygen, Conny van Veen, commandante Karin de Graaf, Lucienne Koelewijn en Debby van de Mheen

Viertal RaboAdelaars actief op Hippiade 2014  Printervriendelijke pagina  Stuur dit verhaal naar een kennis

De Nederlandse kampioenschappen, Hippiade genoemd, werden gehouden op de terreinen van het KNHS centrum in Ermelo. Op zaterdag 30 augustus voor de geselecteerde ponycombinaties en op vrijdag 5 en zaterdag 6 september voor de paardencombinaties.
Van de ruitersportvereniging "De Gouden Adelaar" zijn met hun supporters vier leden met hun pony‘s geselecteerd om mee te doen aan dit evenement. Echter met vijf pony‘s want Romy Anisa Rozestraten was geselecteerd met haar twee pony‘s. Allen zijn kampioen van de Regio, ook wel provincie kampioenen genoemd die hierbij individueel starten. Na al vele selecties te hebben verreden werd weer een proef verreden om te worden geselecteerd voor de finale laatste proef. Van de paar honderd deelnemers per klasse in heel Nederland blijven er dan maar 15 deelnemers over voor de finale.


>> Vorige 5